Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Στη Γ΄ Εθνική ή πισωγύρισμα…

Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα αβέβαιο εξακολουθεί να  παραμένει το μέλλον του ΠΑΟΒ και ενώ  οι μέρες περνούν , όπως άλλωστε γράψαμε και ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας , και όπως αυτό φάνηκε μέσα από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ομάδας!

Καθώς  για τον σύλλογο της Ηλείας… σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δ.Σ. που αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας, δεν μπορούν άλλο τα ίδια και τα ίδια άτομα, να σηκώσουν το βάρος και της επόμενης περιόδου! Πράγμα που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΒ για πρώτη φορά ύστερα από επτά σερί παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, κινδυνεύει να μην λάβει μέρος! Και όχι  μόνο αυτό, αλλά μα μην κατέβει ούτε  στην Α1 της ΕΠΣ Ηλείας! Πράγμα  που θα σημάνει πισωγύρισμα στην πολύχρονη ιστορία του ΠΑΟΒ!

Πάντως οι διοικούντες καλούν και πάλι μέσω της σελίδας  του ΠΑΟ Βάρδας, τον κόσμο να σταθεί στο ύψος της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, αναφέροντας :

“Από το 2012 ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ πρωταγωνιστεί,(Ιούνιος του 2012 Ά τοπικό) από τότε ξεκάνει μια ανοδική πορεία για την ιστορία του Παμβουπρασιακού με το ίδιο συμβούλιο, με πρόεδρο τον Γιάννη Λέντζα και με μια πορεία ανοδική που η σταθερότητα της αποτελεί πρότυπο ομαδικότητας και συνεργασίας. Όλα αυτά τα χρόνια τα ίδια άτομα, στο σύνολο τους, δέχονται το βάρος της διαχείρισης ενός τέτοιου εγχειρήματος. Όλα όμως έχουν ή μπορεί να έχουν, ανάλογα τις συνθήκες, ένα τέλος. Έτσι και ο ΠΑΟΒ για να συνεχίσει και φέτος, πρέπει εκ των πραγμάτων να ανανεωθεί. Χρειάζονται νέα πρόσωπα στην διοίκηση τα οποία θα συμβάλλουν οικονομικά γιατί αυτό είναι το μεγάλο «αγκάθι» της ομάδας. Οικονομική ενίσχυση και ανανέωση είναι το αίτημα –πρόσκληση προς όλους. Διαφορετικά επειδή όλα είναι κύκλος τα κλειδιά του ΠΑΟΒ θα παραδοθούν στο πρωτοδικείο”.

Όλη η επικαιρότητα