Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Συνάντηση για νέα κερκίδα με σκέπαστρο στο γήπεδο

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο είχε χθες το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας κ. Γιάννης Λέντζας.

Θέμα της συζήτησης ήταν η κατασκευή νέας κερκίδας στο στάδιο Βάρδας (απέναντι από την ήδη υπάρχουσα) και μάλιστα με στέγαστρο.

Ο κ. Λέντζας ζήτησε την συνδρομή της περιφέρειας για την υλοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου, που θα αναβαθμίσει το γήπεδο της Βάρδας και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η σχετική μελέτη.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκε η θέληση για την κατασκευή του σκέπαστρου σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναμένεται να υπάρξει άμεσα και συνάντηση με τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ ώστε να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση.
Να θυμίσουμε ότι την προσεχή Κυριακή στις 8.00 το βράδυ ο ΠΑΟΒ θα έχει νέα Γενική Συνέλευση στο πρώην δημαρχείο Βάρδας, όπου είναι καλεσμένη και η δημοτική αρχή. Σε αυτή την Γ.Σ. θα συζητηθούν διάφορα θέματα και θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν οι αναγκαίες λύσεις, έτσι ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Όλη η επικαιρότητα