Αθλητισμός ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Συνέχεια ενίσχυσης με Νικολόπουλο!

Ακούστε το άρθρο

Η επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης επί του Τσικλητήρα Πύλου βρίσκει τον ΠΑΟ Βάρδας ανεβασμένο ψυχολογικά καθώς το παιχνίδι με τους Μεσσήνιους ήταν ένας από τους τελικούς για την παραμονή αλλά και ενισχυμένο μεσοεπιθετικά, που ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα που ήθελαν να λύσουν οι άνθρωποι της ομάδας ενόψει του δευτέρου γύρου.
Έτσι, μετά τον Μάκη Πρίφτη που αποκτήθηκε από την γερμανική Türkischer SC Hamm, με την οποία είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ στον 8ο όμιλο της Bezirksliga, ποδοσφαιριστής της «Μπάρτσα» είναι και ο Ηλείος επιθετικός Θανάσης Νικολόπουλος.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου στην Αχαϊκή έχοντας ξεκινήσει το 2006 στον Ηλειακό Λεχαινών. Ακολούθησε η Κόρινθος στην οποία έμεινε για τρεις σεζόν για να κάνει το 2010 το μεγάλο άλμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον Ιανουάριο του 2011 μεταπήδησε ως δανεικός στον Θρασύβουλο προκειμένου να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.
Τον Ιούλιο του 2011 αποχώρησε από τα Γιάννινα, για να υπογράψει εκ νέου στην Κόρινθο. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν εκεί επέστρεψε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη Δόξα Νέας Μανωλάδας ενώ πρόπερσι αποκτήθηκε από τον Αστέρα Αμαλιάδας, όπου όμως εκεί ήταν άτυχος εξ αιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στις αρχές της περιόδου, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστών συνδέσμων. Ακολούθως εκπλήρωσε και τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του που εκκρεμούσαν και δεν αγωνίστηκε ως το τέλος της σεζόν για να ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Κάτω Αχαγιάς, έχοντας 3 συμμετοχές στο μέχρι τώρα διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΒ προετοιμάζεται για τον επερχόμενο εκτός έδρας δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη, στον οποίο οι πράσινοι ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Όλη η επικαιρότητα