ΠΑΟ Βάρδας: Βαρύ το κλίμα… στους «πράσινους»!

Πολύ βαρύ… ήταν χθες το κλίμα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» της Βουπρασίας, μετά τον αποκλεισμό  «σοκ» της ομάδας  στα Κρέστενα, και μάλιστα την ώρα που οι «πράσινοι» είχαν το υπέρ τους 3 – 1  του α΄ αγώνα!

Καθώς τελείωσε ουσιαστικά η σεζόν για τον Παμβουπρασιακό. Μια σεζόν, η οποία κύλησε καλά στο Πρωτάθλημα, όχι όμως στο Κύπελλο, η κατάκτηση του οποίου ήταν και ο στόχος.  Η κατάκτηση του Κυπέλλου από μόνη της αποτελούσε ένα κίνητρο για  τον ΠΑΟΒ. Αυτό όλο όμως, δεν μεταφράστηκε στην πρέπουσα εικόνα της ομάδας σε αυτό το ζευγάρι παιχνιδιών.

Ο Παμβουπρασιακός, είναι μια ομάδα η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει στηριχθεί στον ίδιο κορμό και ακριβώς εκεί βρίσκεται το «μυστικό» της επιτυχίας της. Μιας επιτυχίας, η οποία δεν ήρθε στο Κύπελλο και στην παρούσα φάση, επειδή ακριβώς το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο τα πάντα κρίνονται σε δυο παιχνίδια και όχι σε βάθος χρόνου, όπως συμβαίνει με το Πρωτάθλημα. Όσο για την επόμενη ημέρα, την ερχόμενη Κυριακή οι «πράσινοι» έχουν το καθιερωμένο τους ρεπό, με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται για αυτούς στις 14 Απριλίου κόντρα στον Αχαρναικό που θα «καίγεται» για τη νίκη! Ένα ματς που σίγουρα θα γίνει  υπό την επήρεια του αποκλεισμού της ομάδας στα Κρέστενα από τον τοπικό Ξενοφώντα, που τείνει να εξελιχτεί ως ο κακός «δαίμονας» των «πρασίνων», καθώς πριν τρία χρόνια τέτοια εποχή, η ομάδα της Κρέστενας είχε αποκλείσει και πάλι τον ΠΑΟΒ, στερώντας του την ευκαιρία της συμμετοχής στον τελικό!