Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Βάζουν «νερό στο κρασί» τους!

Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες  εξελίξεις  έχουμε τις  τελευταίες ώρες  και όσο  εξαντλούνται τα χρονικά περιθώρια στον ΠΑΟΒ!     

Καθώς τόσο  ο μέγας χορηγός της ομάδας  και νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης  Λέντζας,  αλλά και αυτοί που είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια,  φαίνεται να βάζουν  «νερό στο κρασί» τους, και να  δείχνουν αποφασισμένοι να κατεβάσουν το σύλλογο στο πρωτάθλημα  της Γ΄  εθνικής, ώστε μα μην διαλυθεί! 

Δηλ. να κατέβει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, μέσα από δραστική μείωση του μπάτζετ. Να προωθηθούν νέα παιδιά αλλά και ντόπιο στοιχείο, δημιουργώντας μια ομάδα η οποία θα παλέψει με τη στήριξη της περιοχής για την άνετη παραμονή της στην κατηγορία, και τίποτα  περισσότερο.

Όμως  και  αυτά  είναι ρευστά, καθότι κάτι λείπει ακόμα για να υλοποιηθούν, και έτσι καταβάλλονται ύστατες προσπάθειες και ασκούνται οι ύστατες πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κατέβει στη Γ΄ Εθνική, έστω και όπως – όπως!

Πάντως όπως και να  έχει, το αργότερο έως  αύριο θα έχουμε εξελίξεις, θέλουμε να πιστεύουμε θετικές, ώστε  η  ομάδα να πάρει και πάλι μπροστά, ξεκινώντας το σχεδιασμό της από εκεί που τελείωσε την περασμένη σεζόν! Και όλα αυτά βεβαίως υπό την αιγίδα πάντα του ανθρώπου και παράγοντα που λέγεται Γιάννης  Λέντζας, και ο οποίος είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αφήσει αυτό το νοικοκυρεμένο  σύλλογο να διαλυθεί!

Όλη η επικαιρότητα