Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ Βάρδας: «Βράζουν»… για Ρέκκα !

Ακούστε το άρθρο

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας μετά το αποτέλεσμα του αγώνα στη Ζάκυνθο  με το Τσιλιβή, και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε αυτή η ισοπαλία  στο φινάλε του αγώνα.

Όμως  οι «πράσινοι» «βράζουν» ακόμα  με την διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς , του Μεσσήνιου  διαιτητή κ. Ρέκκα, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι η βασική αιτία, που η ομάδα τους δεν πήρε τη νίκη.

Με  τον εν  λόγω ρέφερι  να δείχνει «διαθέσεις» του από το 15΄όταν αρνήθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ντόμα, το οποίο θα «σφύριζε» ακόμα και ο πρόεδρος του Α.Ο. Τσιλιβή, με αποτέλεσμα να αρχίσει  ο εκνευρισμός  του και να αποβληθεί στην πορεία, ενώ βέβαια κράτησε  υπερβολική  καθυστέρηση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  στη στήλη, ο παράγοντας του ΠΑΟΒ κ. Άκης Παλούμπης, ο οποίος συνέχισε λέγοντας.

«Αυτή η διαιτησία ήρθε να προστεθεί…, στη σειρά των άλλων κακών διαιτησιών  που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας έως τώρα ,  δείγμα ότι κάποιοι… θέλουν να μας εξοντώσουν!  Όχι μόνο την ομάδα του ΠΑΟΒ, αλλά και τις άλλες δυο Ηλειακές ομάδες που αγωνίζονται στη  Γ΄ εθνική, δηλ. τον Πανηλειακό και τη Ζαχάρω, όπου όπως έμαθα,  και αυτοί  αδικήθηκαν.

Δεν φτάνουν δε τα λάθη του κ. Ρέκκα  μέσα στο γήπεδο, στο τέλος  «στόλισε» στο Φ.Α. τον  παίκτη μας Αν. Γούρμο(κινδυνεύει να τιμωρηθεί  μα βαριά ποινή), καθώς και τον προπονητή μας κ. Ντ. Σπυρόπουλο, κατέληξε ο κ. Α. Παλούμπης ».

Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να κάνουν  πίσω, και θα προσπαθήσουν να αναστρέψουν την κατάσταση. Την Κυριακή, κόντρα στο Διαγόρα μέσα στα Βραχνέικα(δεύτερο  συνεχόμενο εκτός έδρας ματς), ο ΠΑΟ Βάρδας καλείται να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες καθώς η αλήθεια είναι ότι έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και δεν πρέπει να χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος.

Όλη η επικαιρότητα