ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Ξεκινούν οι «διπλές» προπονήσεις!

Μια εβδομάδα  προετοιμασίας  συμπληρώνει σήμερα ο ΠΑΟ Βάρδας, και από σήμερα Δευτέρα , η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του Ντίνου Σπυρόπουλου, συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις..

 

Εν αναμονή  βέβαια και της νέας μεταγραφικής ενίσχυσης που ετοιμάζουν οι «πράσινοι»! Καθώς έως την Τετάρτη αναμένεται να έρθουν στη Βάρδα δυο παίκτες από την Κ. 20 της Παναχαϊκής, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας εδώ και χρόνια των δυο ομάδων(άλλωστε στις 24 Αυγούστου έχει ήδη  προγραμματιστεί φιλικό προετοιμασίας). Ενώ έως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, θα γίνει το «μπαμ», με δυο δυνατά ονόματα!

 

Ξεκίνησε και η καμπάνια
των εισιτηρίων διαρκείας !

Εν τω μεταξύ, με στόχο να φέρει κόσμο στο γήπεδο και να γνωρίσει το «Γρηγόριος Καλάκος»  στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, ξεκίνησε  η  ομάδα του ΠΑΟΒ την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν. Η επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΑΟΒ-ΙΕΚ Σμαρνάκη:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί οι κάρτες διαρκείας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ – Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει το σύλλογο στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα μας σε μια προσπάθεια της να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια, επεδίωξε στην έκδοση των καρτών, δελεάζοντας τους φιλάθλους της έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας ματς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης  από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Βάρδας από τις 18.00 έως 21.00 καθημερινά .

Οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ – Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ έχοντας τη δική τους κάρτα στηρίζουν εμπράκτως τα αγωνιστικά τμήματα».