Lifestyle

Πάολα: «Έγινα κατάμαυρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

Ακούστε το άρθρο

Η Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάνη για την Real Life και, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε πώς αποφάσισε η ίδια να πείσει τον εαυτό της, αλλά και τους γύρω της, ότι είναι τσιγγάνα, παρ’ όλο που δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη φυλή.

Η τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους που το έκανε αυτό, πριν από έξι χρόνια, και αποκάλυψε τι ακριβώς έκανε για να μοιάζει με τσιγγάνα.

«Μίλησα για το θέµα των Τσιγγάνων. Υποστηρίζω τους Τσιγγάνους. Ήθελα να πάρω κάτι από το βάρος που κουβαλάνε πάνω τους. Να το µοιραστώ. Να µοιραστώ τη σιχασιά που έχουν γι’ αυτούς οι άνθρωποι. Τον φόβο που σπέρνουν. Τα χρυσά τους δόντια. Τη βιαιότητά τους. Όλα όσα χλευάζουν οι άλλοι. Ήθελα να γίνω Τσιγγάνα, για το καλό των άλλων. Για να φύγουµε, δηλαδή, από τις προκαταλήψεις που έχουµε. Και έκανα απίστευτα πράγµατα. Κατ’ αρχάς καθόµουν στο σολάριουµ ώρες. Έγινα κατάµαυρη. Ντυνόµουν εξωτικά. Φόρεσα φούστες. Και το παραµύθι το ’φαγαν όλοι. Αυτό το κράτησα µέχρι την τελετή του πατέρα µου. Κάλεσα στην τελετή µουσικούς µεγάλους, από παντού. Πόντιους τραγουδιστές. Χόρεψαν παλικάρια απ’ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους. Ο πατέρας µου έφυγε όπως του άξιζε. Όλο αυτό το τράβηξε σε βίντεο ο ιερέας του χωριού και το ανέβασε. Ηταν φίλος του πατέρα µου. ∆εν ήταν σωστό να τραβήξει βίντεο ο πάτερ. Κάποιοι, όλο αυτό που έγινε, το παρεξήγησαν. Είπαν ότι εγώ το διάλεξα, ως έθιµο των Τσιγγάνων. ∆ηλαδή, να γλεντάς στην κηδεία. Τα πράγµατα είχαν σοβαρέψει. Επρεπε να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και την είπα!», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα