Γ Εθνική

ΠΑΟΒ – Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Έκλεισε Καρβάλιο, ακολουθεί ο Γεμιστός!

Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη , ολοκλήρωσε τον α΄ γυρο στον 7ο  ομιλο  της Γ΄  εθνικής, ευρισκόμενος  στη ζώνη  του υποβιβασμού! Καθώς  στο τελευταίο ματς του α΄ , δεν κατάφερε να κερδίσει το Διαβολίτσι και να ανεβεί ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη!

Με αποτέλεσμα,  και ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου, να  εκφράσει παράπονα για την αγωνιστική απειθαρχία των παικτών του, αλλά και για τη στήριξη που θέλουν οι  παίκτες του, στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Πριν  λοιπόν ξεκινήσουν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, οι διοικούντες τον ΠΑΟΒ σε συνεργασία με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, κινούνται αθόρυβα για την ενίσχυση της ομάδας τους, ώστε στην επανέναρξη  του πρωταθλήματος να είναι έτοιμοι!  Για το σκοπό αυτό ο Μίκι Τσίρκοβιτς φαίνεται ότι επέλεξε για αρχή, δυο πρώην παίκτες της Σπάρτης που γνωρίζει πολύ καλά, καθώς συνεργάστηκε μαζί τους! Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», για τον Καρβάλιο που ήδη έκλεισε, και τον Γεμιστό , με τον οποίο βρίσκονται, πολύ κοντά!

                                 Ποιος είναι ο Καρβάλιο

Ο Βραζιλιάνος  Αρτούρ Ενρίκε Ντε Σόουζα Καρβάλιο,  είναι ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σπάρτη και θα κάνει σίγουρα την διαφορά. Mόλις 21 ετών,  αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, εξαιρετικός τεχνίτης, χειριστής της μπάλας και με εξαιρετικά σουτ από κοντινή και μακρινή απόσταση . Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνιζόταν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Gremio Esportivo Anapolis. Έχει αγωνιστεί επίσης στις βραζιλιάνικες Γκουαρανί, Σάντα Κρουζ και Παουλίστα. Την περσινή περίοδο 2018 -19 , αγωνιζόταν με τον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον οποίο πέτυχε 8  γκολ και ήταν καθοριστικός στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Αρκαδίας, ώστε να παραμείνει στη Γ΄ εθνική!

                                Ποιος  είναι ο Γεμιστός

Ο μέσο –  επιθετικός , Γιώργος  Γεμιστός  πανηγύρισε πέρσι τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής με τη φανέλα της Καβάλας, έχοντας γεννηθεί στις 19/12/94.  Πρόκειται για έναν ικανό επιθετικό, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αιγάλεω, Αστέρα Βλαχιώτη, Λόβτσεν (Μαυροβούνιο) και ΓΣ Ηλιούπολης, ενώ από το καλοκαίρι και έως τώρα,  έπαιζε στην Σπάρτη, έχοντας σκοράρει 4 φορές.

Ο μέσο – επιθετικός , Γιώργος Γεμιστός !

Όλη η επικαιρότητα