Γ Εθνική

ΠΑΟΒ Ι.Ε.Κ Σμαρνάκη – Ολυμπιακός Ζαχάρως 2-1: Νίκη «ανάσα» με σούπερ εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο

Ακούστε το άρθρο
  • Απέναντι στη «νεοφώτιστη» Ζαχάρω, που «μεταμορφώθηκε» στην επανάληψη!

Ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν ο μεγάλος νικητής στο 2ο φετινό Ηλειακό ντέρμπι της Γ΄ εθνικής, καθώς επικράτησε στην έδρα του το απόγευμα του Σαββάτου δίκαια επί του Ολυμπιακού Ζαχάρως,  με σκορ 2-1 , και πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ! Ο Παμβουπρασιακός πέτυχε τη νίκη που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη, φανερώνοντας δυο πρόσωπα. Ένα πρώτο μέρος εξαιρετικό, με τρία δοκάρια, δυο χαμένα τετ-α-τετ και μόλις δυο γκολ, αλλά και ένα δεύτερο μέρος στο οποίο ήταν ανύπαρκτος, και στο οποίο όχι απλά δέχθηκε τη μείωση, αλλά παραλίγο και να κινδυνεύσει με ισοφάριση, από έναν Ολυμπιακό ο οποίος δεν είχε τίποτα να χάσει, και «μεταμορφώθηκε» στην επανάληψη!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι, πήραν από την αρχή την εδαφική υπεροχή. Στο 16′ από γύρισμα του Βαζ, πλασέ του Κάρδαρη πέρασε λίγο άουτ. Στο 17′ από γύρισμα του Κάρδαρη στον Βαζ, αυτός με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΒ. Πρώτη καλή στιγμή για τη Ζαχάρω στο 20΄, όταν ο Σκοζάι  έφυγε από αριστερά στην αντεπίθεση και σούταρε δυνατά, με τον  Λαδά να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ!  Στο 25′ από συνδυασμό του Σαμπανέϊ με τον Βαζ, ο πρώτος έκανε σουτ που κατέληξε στο δοκάρι. Στο 27′ από γύρισμα του Κάρδαρη, ο Σαμπανέϊ με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 , ανεβάζοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων. Στο 29′ από σέντρα του Χριστόπουλου, αρχικά κεφαλιά του Βαζ στο δοκάρι και στην επαναφορά πλασέ του Βαζ σχεδόν προ κενής εστίας, κατέληξε άουτ. Στο 40′ από φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού, σε σουτ του Σαμπανέϊ ο Καπετανάκης βρήκε λίγο τη μπάλα κι αυτή κατέληξε στο δοκάρι. Στην επανάληψη Στο 48′ πλασέ του Ντόμα μέσα από την περιοχή, πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και στο 49′ κεφαλιά του Νικολόπουλου. Στο 56′ ο Σαμπανέϊ έκανε σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Καπετανάκης, στο «Γ» της εστίας του. Στο 58′ από σουτ του Κακολύρη, η μπάλα κόντραρε στον Αγουρίδη και πέρασε σύριζα  κόρνερ. Στο 59′ από το κόρνερ του Κακολύρη, γυριστό σουτ του Κανάνι μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε δύσκολα ο Λαδάς. Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1,  με δυνατό και ωραίο  βολέ του Ρούμπου  στο απέναντι «Γ» του Λαδά, μετά από ενέργεια και γύρισμα του Σκοζάϊ. Στο 87′ ωραία ενέργεια του Παναγάκη που έκανε το πλασέ, το οποίο απόκρουσε αρχικά ο Καπετανάκης, ενώ στην επαναφορά νέο πλασέ του Τσούλη, κόντραρε η μπάλα και πέρασε κόρνερ, στην τελευταία καλή φαση του ντέρμπι!

ΠΑΟ Βάρδας (Ντ. Σπυρόπουλος): Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος (64′ Παναγάκης), Σιδέρης, Ρουγκάλας, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ (89′ Μακρής), Σαμπανέϊ, Κάρδαρης (74′ Τσούλης)

Ολυμπ. Ζαχάρως (Άρ. Ρουμελιώτης): Kαπετάνακης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Καλαντζής, Καπλάνης, Κανάνι, Ρούμπος, Παναγόπουλος, Κακολύρης, Σκοζάϊ

Όλη η επικαιρότητα