Γ Εθνική

Παπαδόπουλος (Αστέρας Αμαλιάδας): «Τα μπαράζ απαιτούν ειδική μεταχείριση»

Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τα μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική – που έιναι και ο μεγάλος του στόχος – προετοιμάζεται πλέον ο Αστέρας Αμαλιάδας και ο τεχνικός των «βυσσινί» μίλησε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης αλλά και επερχόμενα πλέι – οφ

Διαβάστε τα όσα έγραψε:

Για την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή. Όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και κόσμος ήμασταν ενωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Παίξαμε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο γύρο και καταφέραμε να πετύχουμε πολλά γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Κέρι και ο Μαρουκάκης είναι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Μπαρμπαρούση που πέτυχε κι αυτός αρκετά τέρματα. Τώρα, όμως, έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας».

Για μπαράζ και οι αντίπαλες ομάδες: «Αρχικά, θέλω να πω πως είναι κρίμα και για τις 8 ομάδες που θα αγωνιστούν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, να μην ανεβαίνουν απ’ ευθείας κατηγορία. Είναι άδικο για τους κόπους τους. Τώρα στα μπαράζ θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο. Η κούραση, η τύχη. Γενικά, μιλάμε για μία διαδικασία που απαιτεί ειδική μεταχείριση. Μεσολαβεί σημαντικό διάστημα μέχρι την έναρξη των αγώνων και δεν είναι καθόλου εύκολο να διατηρηθείς σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Όλες οι ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία και ποιοτικούς παίχτες με παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες. Σίγουρα, αναμένονται συναρπαστικές αναμετρήσεις. Εμείς κρατάμε χαμηλά την μπάλα, χαμηλά το κεφάλι, θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε και θέλουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε».

Δυο σεζόν αήττητος στη Γ’ Εθνική

Η κατάκτηση του τίτλου και η δυνατότητα διεκδίκησης της ανόδου ήταν ένα εγχείρημα στο οποίο πολλοί έβαλαν το λιθαράκι τους, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Πρωτομάστορας πάντως της επιτυχίας των βυσσινί δεν είναι άλλος από τον τεχνικό του συλλόγου Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο Πειραιώτης προπονητής, δεν είχε δουλέψει στο παρελθόν στη Γ΄ Εθνική. Η παρουσία του αυτή είναι μόλις η δεύτερη. Πρώτη του απόπειρα ήταν πέρυσι στον Εργοτέλη, τον οποίο πήρε δεύτερο στη βαθμολογία. Ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα αήττητος σε 17 παιχνίδια και κατάφερε να τον κάνει Πρωταθλητή. Φέτος, ανέλαβε ξανά δεύτερο τον Αστέρα Αμαλιάδας. Απολογισμός 13 παιχνίδια αήττητος. Και από δεύτερος ο Αστέρας, πρώτος και Πρωταθλητής. Τριάντα παιχνίδια αήττητος ο Σούλης Παπαδόπουλος, δυο Πρωταθλήματα, χωρίς να υπολογίζονται τα παιχνίδια Κυπέλλου και ο τίτλος που κατέκτησε την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Ξενοφώντα Κρεστένων.

Όλη η επικαιρότητα