Ελλάδα

Παππούς φέρεται να ασελγούσε στην 9χρονη εγγονή του στην Κέρκυρα!

Ακούστε το άρθρο

Το κορίτσι έχει δώσει καταθέσεις στις οποίες υποστήριξε ότι ο παππούς της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Σοκ προκαλεί στην Κέρκυρα η αποκάλυψη ότι ένας ηλικιωμένος αναμένεται να παραπεμφθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, επειδή φέρεται ότι ασελγούσε στην ηλικίας μόλις 9 χρόνων εγγονή του! Μάλιστα, το κορίτσι έχει δώσει καταθέσεις στις οποίες υποστήριξε ότι ο παππούς της την κακοποιούσε σεξουαλικά!

Το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδελφός του κοριτσιού εκμυστηρεύτηκε στην θεία τους ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Εκείνη ρώτησε τη μικρούλα, που φέρεται να είπε ότι ο παππούς της τής έκανε πολύ συχνά πράγματα που εκείνη δεν ήθελε. Όταν ενημερώθηκε για αυτά η μητέρα της 9χρονης, την πήρε και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του ηλικιωμένου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Το κοριτσάκι έχει καταθέσει δυο φορές στους αστυνομικούς στο πλαίσιο έρευνας που διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Και στις δυο είπε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε υποστεί πολλές φορές παρενόχληση από τον παππού της, ο οποίος δεν την χτυπούσε αλλά μία φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί και άλλη μια φορά προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια.

Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα corfutvnews.gr, μετά την δίωξη που του ασκήθηκε, ο παππούς υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ισχυρίστηκε ότι του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την δική της μήνυση σε βάρος του.

Όλη η επικαιρότητα