Lifestyle Ψυχαγωγία

«Παρά 5»: Τι δήλωσε η Μακρυπούλια για την παρέα των «6»

Ακούστε το άρθρο

Είναι ίσως η πιο αγαπημένη και δημοφιλής παρέα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Φώτης, η Ζουμπουλία, η Ντάλια, η Αγγέλα, ο Σπύρος αγαπήθηκαν πολύ και το παρά 5 έγινε μια από τις καλύτερες ελληνικές σειρές.

Δέκα περίπου χρόνια μετά το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Mega, το θέμα του «τσακωμού» πέφτει ξανά στο τραπέζι, με τον Αργύρη Αγγέλου να δίνει τη δική του απάντηση σε συνέντευξή του στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Γιατί οι πέντε πρωταγωνιστές όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια που έγραψε τηλεοπτική ιστορία ως «Αμαλία» έχουν απομακρυνθεί.

«Νομίζω πως έγινε αυτό που συμβαίνει στην δουλειά μας γενικότερα. Εμείς το ξέρουμε αλλά ο κόσμος ίσως καμιά φορά δεν το καταλαβαίνει. Περνάς πολύ χρόνο μαζί για ένα διάστημα μεγάλο, οι συνάδελφοί σου είναι η οικογένειά σου.

Όταν τελειώνει η δουλειά, κάποιοι άνθρωποι μένουν στην ζωή σου, κάποιοι άνθρωποι όμως δεν σημαίνει ότι επειδή σταματάς να τους βλέπεις κάθε μέρα, ότι δεν τους εκτιμάς, δεν τους αγαπάς, ότι ξεχνάς όσα έχεις μοιραστεί στο παρελθόν μαζί τους. Υπήρξαν από κάποιους κάποια παράπονα, αλλά πίστεψε με δεν ακυρώθηκε τίποτα από αυτό που είχαμε ζήσει.

Δεν νομίζω ότι βγήκε κανείς και είπε ‘μετάνιωσα’. Ότι αν γύρναγε τον χρόνο πίσω δεν θα το έκανε. Ότι δεν θα συνεργαζόταν ξανά. Για όνομα του Θεού! Αυτό που ζήσαμε ήταν μαγικό. Εμένα, αν με ρωτάς, δεν είμαι υπέρ του να γίνεται όλο αυτό δημόσια, αλλά δεν μπορώ να στερήσω σε κάποιον το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και αυτό που νιώθει», λέει η ηθοποιός.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα