Μουσική

Παρακολούθησαν οι Pink Floyd την κηδεία του Παντελίδη;

pantelis-pantelidis-1-500.jpg
Ακούστε το άρθρο

Χθες το μεσημέρι, εμφανώς συγκινημένη η Νανά Παλαιτσάκη, στη διάρκεια της μετάδοσης της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, αποκάλυψε ότι το Live του καναλιού παρακολουθούν ζωντανά η Franka Wright, πρόεδρος των απανταχού φανς των Pink Floyd και ο ζωντανός θρύλος του συγκροτήματος, David Gilmour.

Το διαδίκτυο άρχισε να τρολάρει την κ Παλαιτσάκη, και να γελά ασταμάτητα, με το μύθευμα, καθώς, κακά τα ψέμματα, είναι λίγο ακραίο να παρακολουθεί ο Gilmour ένα τόσο εσωτερικής κατανάλωσης -τραγικό- γεγονός.

Τι πραγματικά ισχύει;

Η Franka Wright  είναι Ελληνίδα καλλονή και τραγουδίστρια, που παντρεύτηκε τον κιμπορντίστα των Pink Floyd Richard William “Rick” Wright, και η αιτία που τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος αγόρασαν ένα σπίτι στη Λίνδο. Ο Richard Wright, πέθανε από καρκίνο στις 15 Σεπτεμβρίου του 2008 στο σπίτι του στην Αγγλία.

Και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν η Franka Wright με τον David Gilmour, παρακολουθούσαν την εξόδιο ακολουθία του δημοφιλούς τραγουδιστή στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, μπορούμε όμως να παρουσιάσουμε το Instagram της Ελληνίδας τραγουδίστριας στο οποίο ανέβασε μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη.

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα