Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Παραλίγο να γίνει… ροντέο νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας!

club.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παραλίγο η διασκέδαση να μετατραπεί σε μακελειό το προηγούμενο σαββατόβραδο σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας. Και όλα αυτά με αφορμή το ότι ένας πελάτης αρνήθηκε να πληρώσει είσοδο μπαίνοντας στο κατάστημα και ο υπεύθυνος της επιχείρησης τον οδήγησε βίαια προς την έξοδο και τον απείλησε δείχνοντάς του ένα… πιστόλι που είχε πάνω του ο πορτιέρης του καταστήματος!

Το περιστατικό, το oποίο δεν συνέβη κάτω από καμιά διακριτικότητα, έκανε την υπόλοιπη παρέα να «παγώσει», ειδικά στο άκουσμα περί… σιδερικού. Το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε ακριβώς στην πόρτα του νυχτερινού κλαμπ ελληνικής μουσικής και μάλιστα ο υπεύθυνος φώναζε στον πελάτη: «Αν δεν πληρώσεις είσοδο θα σε θάψω» και ταυτόχρονα με το ένα του χέρι είχε τραβήξει το σακάκι του πορτιέρη, σε μια προσπάθεια να φανερώσει το πιστόλι που εκείνος έφερε στη μέση του.

Ένας από την παρέα προσπάθησε να παρέμβει λέγοντας «τι πράγματα είναι αυτά» και προειδοποιώντας ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία. Φαίνεται όμως ότι ο πελάτης δεν ήταν και κανένας… άβγαλτος! Αντιθέτως, ο υπεύθυνος του μαγαζιού μάλλον βρήκε τον «δάσκαλό» του, μια και όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο συγκεκριμένος πελάτης είναι Αθηναίος και πολύ γνωστός σε νυχτερινά στέκια της πρωτεύουσας.

Προφανώς για τον λόγο αυτό όχι απλώς δεν φοβήθηκε από τις απειλές, αλλά πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση… Ο γεροδεμένος πελάτης άρπαξε τον υπεύθυνο του μαγαζιού από το χέρι και με χρησιμοποιώντας όλη του τη δύναμη κατάφερε να τον κάνει να γονατίσει στο πεζοδρόμιο.

Πηγή: dete.gr

Όλη η επικαιρότητα