Ηλεία

Παραμένει διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Ηλείας ο Ταξίαρχος, Απόστολος Μαρτζάκλης

Ακούστε το άρθρο

Η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη για την τοποθέτηση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβεβαίωσε την εφημ. «Πατρίς» σχετικά με την παραμονή του Ταξιάρχου Απόστολου Μαρτζάκλη, στη θέση του, ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Οι τοποθετήσεις – μετακινήσεις των Ταξιάρχων εκδόθηκαν χθες το απόγευμα και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο καταγόμενος από την Αμαλιάδα Βασίλης Ρόκκος, ο οποίος μετακινείται από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, ως Διευθυντής.

Ο κ.Ρόκκος, είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο όταν – το 2015 – όταν δέχθηκε τα «πυρά» της τότε Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, επειδή είχε αποκλειστεί η πρόσβαση στη Βουλή. Ο ίδιος πάντως την αντιμετώπισε με εξαιρετική ψυχραιμία και ετοιμότητα.

Σπανουδάκης στη θέση Κοτρωνιά

Στο μεταξύ, με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ.Καραμαλάκη, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, τοποθετείται ο Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης.

Ο προκάτοχός του, Νικόλαος Κοτρωνιάς που αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Υποστρατήγου, στο ευχαριστήριο μήνυμά του ανέφερε μεταξύ άλλων «Ύστερα από 34 συνεχή χρόνια, γεμάτος αναμνήσεις, εμπειρίες, και συγκινήσεις αποχωρώ σήμερα από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Πολιτεία που μου εμπιστεύτηκε, όλα αυτά τα χρόνια, σημαντικές θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία, με τελευταίο σταθμό την διοίκηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους Φορείς, τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους πολίτες των περιοχών που υπηρέτησα, αλλά κυρίως όλους τους συναδέλφους – συνεργάτες μου, για την αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε όλο αυτό το διάστημα.

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο τόσο της πρόληψης όσο και της καταστολής της εγκληματικότητας γεγονός που το αποδείξαμε με πράξεις, στην Δυτική Ελλάδα».

Όλη η επικαιρότητα