Ηλεία

Parea Café: Ο κόσμος του Πύργου πλάι στο μικρό Γιώργο Καλαρύτη!

Ακούστε το άρθρο

Σε μια σημαντική κίνηση αλληλεγγύης προχώρησαν χθες οι ιθύνοντες της επιχείρησης Parea Coffee & Snack House στον Πύργο (στην πλατεία Κύπρου και στην οδό Πατρών 108), Αλέξανδρος Καλύβας και Γιάννης Πλεμμένος, που διοργάνωσαν μια σημαντική εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για τις εξετάσεις του μικρού Γιώργου Καλαρύτη

Την ευκαιρία να πιουν το καφεδάκι τους και να προσφέρουν συγχρόνως βοήθεια σε έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, είχαν χθες το πρωί οι κάτοικοι του Πύργου. Μια κίνηση ανθρωπιάς, που παρά τις οικονομικές δυσκολίες του κόσμου, αποδεικνύει ότι συνεχίζουμε να νοιαζόμαστε για το συνάνθρωπό μας. Ο Αλέξανδρος Καλύβας, συνιδιοκτήτης του Parea Coffee & Snack House, εμφανώς ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά τους να βοηθήσουν στη δράση τους, ανέφερε: «Η σημερινή εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία που αποφασίσαμε με το συνέταιρό μου, Γιάννη Πλεμμένο, προκειμένου να βοηθήσουμε όπως μπορούμε το παιδάκι που ταλαιπωρείται αρκετό διάστημα. Έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων. Ότι μπορεί να αφήσει ο καθένας, είτε αυτό είναι καφές είτε κάποιο χρηματικό ποσό, θα προσφέρει σημαντική βοήθεια προκειμένου το παιδί να πραγματοποιήσει ιατρικές επισκέψεις που χρειάζονται χρήματα. Η οικογένειά του παλεύει περίπου 10 χρόνια και οικονομικά έχουν αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες. Σκοπός της πράξης μας, είναι να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο κόσμο, αφού στην κατάσταση που έχουμε βρεθεί τώρα το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι βοήθεια. Η υποστήριξη του κόσμου σήμερα ήταν φανταστική. Έχω συγκινηθεί με αυτό που συνέβη σήμερα. Μακάρι να το κάνουν κι άλλοι και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι το συνάνθρωπό μας, για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική στα δυο καταστήματα του Parea Coffee & Snack House από πολύ νωρίς, με πολλούς να προσφέρουν εκτός από τα λεφτά του καφέ τους και παραπάνω χρήματα προκειμένου να βοηθηθεί ο μικρός Γιώργος. Κίνηση παρατηρήθηκε και στα delivery, όπου τα τηλέφωνα για παραγγελίες δεν σταματούσαν να χτυπούν.

Όλη η επικαιρότητα