Χωρίς κατηγορία

Παρούσα η Ηλεία στους 3ους Αγώνες Νέων της Ιταλίας – ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ και Ολυμπιονίκης στην Ανκόνα!

Ακούστε το άρθρο

Η Ηλεία και κατ’ επέκταση η Ελλάδα θα είναι παρούσα σε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του αθλητισμού όπως είναι οι 3οι αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στην Ανκόνα της Ιταλίας 27 με 30 Σεπτέμβρη.

Τα τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ του Ολυμπιονίκη καθώς και η ΕΠΣ Ηλείας στο ποδόσφαιρο θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, μαζί με τον Ιπποκράτη Χαϊδαρίου στο ράγκμπι.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους 3ους αγώνες Νέων προέρχονται από 16 χώρες της Αδριατικής& Ιόνιου (Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία και Σλοβενία), της Βαλτικής (Εσθονία, Λετονία, Πολωνία και Δανία) και χώρες του Δούναβη (Βουλγαρία, Ρουμανία, Αυστρία, Δημοκρατία της Τσεχίας) Οι αγώνες απευθύνονται σε αθλητές γεννημένους το 2003 και 2004.

Ο Δήμος της Ανκόνα θα καλύψει το κόστος της διαμονής των αθλητών και των προπονητών/συνοδών που θα συμμετάσχουν (διαμονή και σίτιση). Να σημειωθεί ότι η διαμονή των αθλητών και των προπονητών/συνοδών έχει εξασφαλιστεί στα τέσσερα μεγάλα κρουαζιερόπλοια στο παλιό λιμάνι της Ανκόνα.

Οι συμμετέχουσες αποστολές θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς τους από και προς την χώρα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις για το αθλητικό αυτό γεγονός και τον συντονισμό των αθλητικών αποστολών, υπεύθυνος είναι ο κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος: 6932638386.

Όλη η επικαιρότητα