Βιβλίο

Παρουσίαση βιβλίου αύριο στον Πύργο

sothropoyloy_biblio.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο της συγγραφέα, δημοσιογράφου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη, Δέσποινας Σωτηροπούλου, αναμένεται να παρουσιασθεί αύριο στις 9 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ Ηλείας στον Πύργο. Τίτλος του βιβλίου είναι «Το ορκίζομαι στις ρυτίδες μου» από τις εκδόσεις Ινφογνώμων και πρόκειται για την δεύτερη έκδοσή του. «Ο έρωτας νικά τον θάνατο ή ο θάνατος τον έρωτα;», είναι ένα ερώτημα που απασχολεί την συγγραφέα, Δέσποινα Σωτηροπούλου, η οποία μέσα από το βιβλίο της απαντά.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του δήμου Πύργου με την στήριξη του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Οι Πυργιώτισσες». Σχολιάζει η εκπαιδευτικός, Νέλλη Μοσχονά και συντονίζει ο εκδότης, Σάββας Καλεντερίδης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου, Δέσποινας Σωτηροπούλου, θα τραγουδήσουν εθελοντικά μέλη της Μικτής Χορωδίας Πύργου ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται στον σύλλογο «Η Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Η τιμή του βιβλίου είναι 10 ευρώ και η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

«Η Δέσποινα Σωτηροπούλου κατάγεται από τον Πύργο και ήταν επιθυμία της να παρουσιάσει το βιβλίο στον τόπο που γεννήθηκε. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Η Πίστη για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, μια ενέργεια με κοινωνικό αντίκτυπο την οποία εμείς ως Σύλλογος Γυναικών Πύργου υποστηρίζουμε ένθερμα. Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τιμήσουν την εκδήλωση αυτή γιατί έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα», αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Οι Πυργιώτισσες», Ανδριάνα Αγγελακοπούλου. 

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

 

Όλη η επικαιρότητα