Πάτρα: Αγιασμός με «παρατράγουδα»

Με το αριστερό φαίνεται πως θα «μπει» η πρώτη ημέρα της φετινής σχολικής χρονιάς για μαθητές και γονείς που φοιτούν σε Δημοτικό σχολείο της Πάτρας.

Αφορμή η παραμονή στο σχολικό συγκρότημα εκπαιδευτικού, που την περασμένη χρονιά σύμφωνα με τις καταγγελίες γονέων και συναδέλφων της είχε επιδείξει αντιεκπαιδευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Μάλιστα όπως είχε γράψει το tempo24.gr, η συγκεκριμένη δασκάλα είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.

Σήμερα, οι γονείς των μαθητών που φέτος θα φοιτήσουν στην έκτη Δημοτικού, έχοντας πληροφορηθεί πως η εκπαιδευτικός θα παραμείνει στη  θέση και για ακόμα μια χρονιά θα «αναλάβει» τα παιδιά τους, προσήλθαν νωρίτερα στο σχολικό συγκρότημα και ενημέρωσαν τη νέα Διευθύντρια πως δεν θα επιτρέψουν στους μαθητές  να μπουν στην τάξη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι γονείς προ ημερών, έκαναν την πρόθεση τους γνωστή και στον σχολικό σύμβουλο.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος, με δηλώσεις του στο tempo24.gr, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ως προς την διαχείριση του θέματος με σκοπό την εξεύρεση της χρυσής τομής.

«Σήμερα θα γίνει η συνεδρίαση για την κατανομή των τάξεων, θα βρεθεί λύση», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετοί γονείς στην περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση, σκέφτονται ακόμη και την μετεγγραφή των παιδιών τους σε άλλα σχολικά συγκροτήματα.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς πριν την λήξη της περυσινής σχολικής χρονιάς, απέστειλαν έγγραφο με αποδέκτη τον Υπουργό Παιδείας και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, με μοναδικό αίτημα την απομάκρυνση της εκπαιδευτικού από το σχολείο.

 

 

Πηγή: tempo24