Αχαϊα

Πάτρα: Αγωνία για την 3χρονη που παρασύρθηκε από Ι.Χ – Τα νεότερα για την κατάσταση της

Ακούστε το άρθρο

ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ…

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από το σοβαρό τραυματισμό 3χρονης σε τροχαίο στην περιοχή των Ιτεών, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και η κατάσταση της εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Το κοριτσάκι έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο, χωρίς δυστυχώς να δείχνει κάποιο σημάδι βελτίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία που ακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, ενώ φειδωλός στις δηλώσεις για την πιθανή εξέλιξη της πορείας της υγείας του παιδιού, εμφανίζεται και ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

1.png

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στην Ιτιές Πατρών, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε το κοριτσάκι, που φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μόνο του!

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας διεκομίσθη στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος κατέγραψε το ατύχημα και τις πρώτες αντιδράσεις των οικείων της μικρούλας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα, στην
Πάτρα.

Ειδικότερα, 50χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε τρίχρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό
της.

Η ανήλικη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Όλη η επικαιρότητα