Αχαϊα

Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον κουκουλοφόρο ληστή σε βενζινάδικο

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, σήμερα (4-3-2017) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 29χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο δράστης φορώντας κουκούλα τύπου full face, σήμερα τα ξημερώματα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, όπου με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από υπάλληλο, το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού και τον συνέλαβαν.

Σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει, ένα μαχαίρι και μια κουκούλα τύπου full face.

Σας αποστέλλουμε τον παρακάτω σύνδεσμο, από το προφίλ της Ελληνικής Αστυνομίας στο facebook που αφορά πρόσφατο αφιέρωμα από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και ιστοσελίδα στην Άμεση Δράση Πατρών.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα