Πάτρα: Ανοιχτός ο δρόμος για το Καρναβάλι – Ελεύθερα και τα δύο ρεύματα της εθνικής Πατρών – Κορίνθου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου

Δεν έκανε δεκτό η Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας το αίτημα της Ολυμπίας οδού να κλείσει η νέα εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Ολυμπία οδό, το αιτήματα κατατέθηκε προκειμένου να αποκαταστήσει τα προβλήματα που προέκυψαν από την κατολίσθηση.

Αυτό σήμαινε νέα  μεγάλη ταλαιπωρία για  τους οδηγούς που κινούνται στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, και βεβαίως για τους επισκέπτες της πόλης που θα έρθουν για το καρναβάλι ιδίως το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς,

Και τα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής έχουν κλείσει και πλέον η κυκλοφορία γίνεται μόνο μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, από τις 19 του μήνα.

ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας, ζητά από την Ολυμπία Οδό να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου να έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη νέα εθνικη οδό Πατρών – Κορίνθου.

 

Πηγή: tempo24.gr