Αχαϊα

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον άδικο χαμό του 18χρονου Αντώνη Σταματελάτου

Ακούστε το άρθρο

Μόλις 18 ετών και η ζωή του ανοιγόταν διάπλατα. Έκανε όνειρα, ήθελε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, αλλά δεν πρόλαβε.

Στο δυστύχημα ενεπλάκη και δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, και οδηγούσε ένας 21χρονος, που και αυτός έπεσε επάνω στον ποδηλάτη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος Αντώνης κινείτο επί της Κορίνθου και τα δύο ΙΧ κατέβαιναν την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μέσα από μαρτυρίες αλλά και βίντεο από κοντινά καταστήματα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες που έγινε το θανατηφόρο, μιας και στο σημείο υπάρχει ερυθρός σηματοδότης. Πιθανώς υπήρξε παραβίαση. Οι αρχές έχουν τον λόγο, αφού εξετάσουν στοιχεία και μαρτυρίες.

Πρόκειται για δρόμο με πυκνή κυκλοφορία που απαιτεί μεγάλη προσοχή τις ώρες αιχμής.

Οσοι οδηγοί περνούσαν από το σημείο πάγωσαν βλέποντας το παλληκάρι να κείτεται στον δρόμο αιμορραγώντας. Τα κτυπήματα στο σώμα του ήταν πολλαπλά και μια ώρα αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ξεψύχησε.

Ο άτυχος νέος ήταν μαθητής του 8ου Λυκείου και ιδιαίτερα αγαπητός. Ο θάνατός του συγκλόνισε την περιοχή της Ανθείας όπου διέμενε.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Το προφίλ του στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα συμπαράστασής προς την οικογένειά του.

Πολλά όμως από τα μηνύματα προέρχονται από συμμαθητές τους. Ξύπνησαν χθες το πρωί και κεραυνοβολήθηκαν. Ο Αντώνης δεν θα ήταν πια μαζί τους. Όχι, δεν θα ακολουθούσε τον δικό του δρόμο. Δεν θα είχε άλλη διαδρομή μπροστά του, μόλις στα 18 του, πληρώνοντας ένα κάποιο μοιραίο λάθος, όποιου του έκανε, σε μια απλή διασταύρωση.

Έγραψαν οι φίλοι:

«Αντώνη μου, δεν ξέρω τι να πω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες τόσο νωρίς από κοντά μας και άδικα. Θα σε νιώθουμε πάντα κοντά μας γιατί θα σε σκέφτονται πάντα με το υπέροχο χαμόγελό σου και το χιούμορ σου».
«Κάποτε μου είπες ” θέλω να κάνω κάτι στη ζωή μου και να ακούγεται το όνομά μου”.. Δυστυχώς ακούστηκες με τραγικό τρόπο… Με ξάφνιασες, με πόνεσες. Ο Θεός το επέλεξε να πας κοντά του».
Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Όλη η επικαιρότητα