Αχαϊα

Πάτρα: Απίστευτη επίθεση σε πεζό από πέντε επιβαίνοντες σε φορτηγάκι- Τον τραυμάτισαν για να τον ληστέψουν

Ακούστε το άρθρο

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος πέντε ανδρών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, επιβαίνοντες σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο, πλησίασαν ένα πεζό ημεδαπό και με μεταλλικό αντικείμενο που έφεραν, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, με σκοπό να του αφαιρέσουν χρήματα. Οι δράστες αναζητούνται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ρομά που έκλεισαν το δρόμο στο υποψήφιο θύμα τους με το φορτηγάκι στην περιοχή των Βραχνείκων.

Όπως είχε γράψει το tempo24.gr  ανησυχία έχει προκαλέσει στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα ένα παρόμοιο φορτηγάκι, στο οποίο ενίοτε βάζουν και  φάρο, στο οποίο επιβαίνουν δύο νεαροί και ένας άνδρας περίπου 40-45 ετών. Όπως καταγγέλλουν στο tempo24.gr κάτοικοι της περιοχής, το βαν κυκλοφορεί βραδινές ώρες και οι επιβάτες του χτυπάνε τα κουδούνια λέγοντας είτε ότι είναι αστυνομικοί, είτε ότι ψάχνουν κάποιον και ζητούν να τους ανοίξουν.

Το γεγονός έχει θορυβήσει τους κατοίκους καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και ευτυχώς μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει ανοίξει την πόρτα του σε αυτούς τους ύποπτους τύπους. όπως αναφέρουν μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έκανε εμφάνιση ένα ημιφορτηγό που με την ίδια μέθοδο προσπάθησε να εξαπατήσει κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι στην Εγλυκάδα δρουν σπείρες Ρομά.

Όλη η επικαιρότητα