Αχαϊα

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του Δημήτρη Κοκκώνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών

Ακούστε το άρθρο

Αύριο Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι θα κηδευτεί από τον Ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Πατρών ο Δημήτρης Κοκκώνης που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Εγλυκάδος. Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοκκώνη προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας που ήταν ιδιαίτερα γνωστός.

Είχε δημιουργήσει και λειτουργούσε με τη σύζυγο Μαρία την εταιρεία με είδη καθαρισμού Glass Cleaning στην οδό Σταματίου Βουλγάρεως ενώ είχε ασχοληθεί και με το Πατρινό καρναβάλι ως ενεργό μέλος του γκρουπ του Τάκη Ρούντου αλλά και του Ιστιοπλοικού Ομίλου Πατρών.

Ο Δημήτρης Κοκκώνης που είχε χάσει νέος τους δύο γονείς του, είχε δημιουργήσει μία ωραία οικογένεια με την σύζυγο του Μαρία αποκτώντας δύο παιδιά τον Γιάννη και τη Νάσια – Μελαχρινή. Ήταν και το στήριγμα στην μικρότερη αδελφή του Νεκταρία (Ρία), η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και ζει στην Αθήνα. Είχε κι έναν αδελφό τον Βλάση που ζει στο εξωτερικό. Ο Δημήτρης Κοκκώνης ήταν ένας μαχητής της ζωής. Ήταν ιδιαίτερα δημιουργικός, ένας άνθρωπος ζεστός, με χιούμορ που αγαπούσε τους άλλους ανθρώπους.

Τα σοβαρά προβλήματα στην υγεία του εμφανίστηκαν το 2013 ενώ από τον περασμένο Αύγουστο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κι άλλο με συνέπεια να μπαίνει ολοένα στο νοσοκομείο. Την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου και απεβίωσε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2018.

Πηγή: thebest.gr

Όλη η επικαιρότητα