Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Δείτε καρέ – καρέ την ληστεία στο βενζινάδικο

14023_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Καρέ-καρέ το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Ακτή Δυμαίων στην παραλιακή της Πάτρας, έχει καταγράψει τη ληστεία που σημειώθηκε την Κυριακή τα ξημερώματα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο αρχικά στις 3.40 π.μ., ο υπάλληλος βγαίνει έξω μόλις βλέπει το νεαρό, βγαίνει έξω γιατί θεωρεί πως πρόκειται για πελάτη. Όμως τελικά διαψεύδεται καθώς ο νεαρός έβγαλε όπλο και τον απείλησε ζητώντας του όσα χρήματα είχε στο ταμείο μέχρι εκείνη την ώρα.

Μπαίνοντας και πάλι μέσα στο βενζινάδικο, ο δράστης χτυπά με τα χέρια του τον υπάλληλο καθώς ο δεύτερος καθυστερεί και προσπαθεί να μην του τα δώσει, όμως τελικά δεν το κατάφερε.

Ο ληστής άρπαξε το χρηματικό ποσό των 1.000 περίπου ευρώ, ανέβηκε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του, που είχε σταματήσει ακριβώς απέξω και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το παράδοξο είναι, όπως αναφέρουν και οι περίοικοι, πως σε πολύ κοντινή απόσταση, σχεδόν απέναντι είναι το 4ο Αστυνομικό Τμήμα, όμως κανείς δεν αντελήφθη το παραμικρό. Όμως όπως έχουν τονίσει κατ\’ επανάληψη συνδικαλιστές αστυνομικοί, η κατάσταση στα περισσότερα τμήματα είναι ζοφερή, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που καλούνται να καλύψουν κυρίως τις νυχτερινές βάρδιες…

Πηγή: www.patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα