Αχαϊα

Πάτρα: “Δεν με ενδιαφέρει, ας πάω φυλακή”-Τι έλεγε την ώρα της σύλληψής του ο άνδρας που τα έσπαζε σε κατάσταση αμόκ

Ακούστε το άρθρο

«Δεν με ενδιαφέρει, ας πάω φυλακή» φώναζε στους αστυνομικούς ο άνδρας που εμόλις είχε συληφθεί στην οδό Μεσολογγίου και που πριν από λίγη ώρα ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ είχε σπάσει όχημα σε παρακείμενη οδό.

Όπως έγραψε το tempo24.news, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στην περιοχή σε ελάχιστα λεπτά και κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν τν άνδρα που κρατούσε ακόμη στα χέρια του το σίδερο με το οποίο είχε προκαλέσει τις σημαντικές ζημιές στο όχημα.

Έμοιαζε σαν να μην τον ενδιαφέρει, παρ ότι αποδείχθηκε δύσκολο να ακινητοποιηθεί και να οδηγηθεί στο περιπολικό.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ενώ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του, έντρομοι οι κάτοικοι της Μπενιζέλου Ρούφου έμπαιναν στα αυτοκίνητά τους για να τα απομακρύνουν και να γλιτώσουν από την μανία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έχει προκαλέσει εντάσεις στην περιοχή.

Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι προκαλεί τον φόβο και τον τρόμο και δεν είναι λίγες οι φορές που μόλις τον βλέπουν αλλάζουν δρόμο έντρομοι μπροστά στοπ ενδεχόμενο να τους προκαλέσει.

Ο δράστης φέρεται να είναι γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής και έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Όλη η επικαιρότητα