Αχαϊα

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κοτοπούλης

Ακούστε το άρθρο
Έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 90 ετών, ο Γιάννης Κοτοπούλης, πατέρας του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργου Κοτοπούλη, και ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της διασκέδασης στην Πάτρα και πανελλαδικά.
Με τον αδελφό του Πάνο Κοτοπούλη, που δεν βρίσκεται και αυτός στη ζωή, είχαν φτιάξει και λειτούργησαν για πάνω από 30 χρόνια, το θρυλικό Villy΄s Park, όπου γίνονταν όλες οι κορυφαίες δεξιώσεις, σε μια εποχή κατά την οποία η Πάτρα ήταν βιομηχανική πρωτεύουσα και διοργάνωνε τα μεγάλα και καλά Καρναβάλια, συγκεντρώνοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για ημέρες.
Ο Γιάννης Κοτοπούλης μαζί με τον αδελφό του, λειτούργησαν για δεκαετίες ένα κοσμικό κέντρο διασκέδασης που διακρινόταν από το χαρακτηριστικό της ποιοτικής κουζίνας από κορυφαίους σεφ της εποχής, από το οποίο είχαν παρελάσει όλα τα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, όπως Πάριος, Διονυσίου, Μπιθικώτσης, Αλεξίου, Μοσχολιού, συνθέτες με τις ορχήστρες τους, όπως Χατζηνάσιος και Κατσαρός, αλλά και καλλιτέχνες διεθνούς επιπέδου όπως ο Ντέμης Ρούσος.
Με την σύζυγό του Γιοβάνα Κοτοπούλη, που ήταν διευθύντρια προσωπικού στο Δήμο Πατρέων, απέκτησαν τρία παιδιά, τον Γιώργο, τον Ζαφείρη και την Όλγα.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παντάνασσας, ενώ η ταφή του θα γίνει από το Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας.
Σε μήνυμα και φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Κοτοπούλης, αναφέρει για τον πατέρα του: Σε Ευχαριςτω για όσα μου έμαθες πατέρα.. ..σπάνιες συμβουλές μεσα στα χρονια και ειδικά στο ξεκίνημα..εδω 5.50 το πρωϊ στην ARENA κάνοντας ταμείο με μανα και αδελφή, ο Ζαφειρης συνέχιζε να παίζει μουσικη. Εσυ ερχόμενος απο το Villy’s Park, συνάδελφοι πια και ανταγωνιστές …τωρα θα κάνετε καλη παρεα με το Πανούλη όπως πάντα ..Καλο ταξιδι πατέρα
Πηγή: pelop.gr 

Όλη η επικαιρότητα