Αχαϊα

Πάτρα: Αίμα και τρόμος τη νύχτα στην παραλιακή – Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών – δύο τραυματίες

Ακούστε το άρθρο

Αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε νεαρούς πιθανότατα μετανάστες σημειώθηκε περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Για άγνωστο λόγο πιάστηκαν στα χέρια έξω από την πύλη της ΑΒΕΞ, επί της οδού Ανθείας και δεν άργησαν να βγουν μαχαίρια. Αποτέλεσμα ήταν δύο νεαροί από τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο να τραυματιστούν και να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες έχουν δεχθεί μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός τους και μάλιστα στο σημείο έφθασε και μονάδα του ΕΚΑΒ προκειμένου γιατρός και διασώστες να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες πριν διακομισθούν στο Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άεσης Δράσης έκαναν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες έρευνες σε όλο το μήκος της παραλιακής αλλά και σε χώρους εντός εγκαταλελειμένων εργοστασίων προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Στον τόπο όπου έγινε το αιματηρό περιστατικό έφθασε άμεσα και συνεργείο αστυνομικών της σήμανσης προκειμένου να ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο.

Να σημειωθεί οτι το περιστατικό σημειώνεται μήνες μετά την εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΑΒΕΞ και της πρώην Χαρτοποιϊας Λαδόπουλου, και φυσικά προβληματίζει αφού όλα δείχνουν οτι παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας με διαρκείς προσαγωγές μεταναστών από την παραλιακή ζώνη της Πάτρας, εξακολουθούν στην ευρύτερη περιοχή να βρίσκονται αλλοδαποί που έχουν σχηματίσει ομάδες προκαλώντας αιματηρά περιστατικά, επαναφέροντας το καθεστώς τρόμου

Πηγή: tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα