Αχαϊα

Πάτρα: Ένας χρόνος χωρίς τη Βούλα – Ανείπωτος ο θρήνος για το χαμογελαστό κορίτσι

Ακούστε το άρθρο

Ένας χρόνος συμπληρώνετα από την μαύρη ημέρα για την οικογένεια της Πατρινής Βούλας Τσιντώνη που βρήκε τραγικό θάνατο στις 14 Αυγούστου του 2016, στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας μετά από κατολίσθηση βράχων.

tsintoni_tempo24.gr_0_0.jpg

Η 24χρονη Βούλα, μαζί με την αδελφή της είχαν επισκεφθεί την περιοχή, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών τους για το Δεκαπενταύγουστο και φιλοξενούνταν από συμφοιτήτρια της άτυχης κοπέλας. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η απόφαση για εκδρομή στους καταρράκτες του Πολυλίμνιου θα κατέληγε σε τραγωδία, βυθίζοντας στο πένθος της οικογένεια της 24χρονης.

Από τη θανατηφόρα πτώση των βράχων, είχε τραυματιστεί σοβάρα και η φίλη των κοριτσιών, καταφέρνοντας ωστόσο να κρατηθεί στη ζώη.

Η αδελφή της άτυχης νεαρής, Αντωνία Τσιντώνη λίγες ώρες μετά το συμβάν συγκλόνιζε με την μαρτυρία της:”Ήταν ανατριχιαστικό. Έγινε κατολίσθηση, έβρεχε προηγουμένως. Έγινε κατολίσθηση και την χτύπησε την Βούλα μία πέτρα…Την έριξε στη λίμνη. Ήταν μια πολύ μεγάλη πέτρα όπου λογικά ήταν ακαριαίο. Ήμουν ένα βήμα πίσω της. Πίσω της ακριβώς. Εμένα με πήρε μία (πέτρα) αλλά δεν ήταν τίποτα. Ήταν πολλές πέτρες, μικρές ήταν γιατί δε μου έκαναν τίποτα. Κάτι γρατζουνιές εδώ…”, προσθέντως πο όλα γιναν μέσα σε δευτερόλεπτα… “Χτύπησαν. Χτύπησε μια κοπέλα στην παρέα μας. Ήταν τραγικό! Πέφτανε όπως σπάνε τα κλαδιά. Έγινε μέσα σε κλάσματα. Δεν υπήρχε…”

Τραγική ειρωνεία η 24χρονη λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα είχε πάρει το πτυχίο της από το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πηγή: tempo24.gr 

Όλη η επικαιρότητα