Αχαϊα

Πάτρα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 12χρονης Μίνκα

Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 12χρονης Μίνκα, η οποία στις 18 Ιουνίου αρπάχθηκε από τον πατέρα της από την Παιδιατρική του Ρίου. Η κοπέλα βρέθηκε στην Κατερίνη από την Πάτρα, όπου νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή, ενώ ο πατέρας της Κiryakov Georgi, ο οποίος αναζητείτο για το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου συνελήφθη.

Την θετική εξέλιξη για την 12χρονη ανακοίνωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”: Η περιπέτεια της Κυριάκοβα Μίνκα, 12 ετών, έληξε σήμερα το πρωί και η ανήλικη είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της.

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση της ανήλικης έπαιξαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και μας ενημέρωσαν ότι η ανήλικη εθεάθη στην περιοχή της Κατερίνης. Συγκεκριμένα, μας ανέφεραν ότι αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες βρισκόταν σταθμευμένο τις τελευταίες μέρες στην περιοχή και άμεσα ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές.

Κατόπιν των πληροφοριών που λάβαμε από τους πολίτες, ενημερωθήκαμε από τις αστυνομικές αρχές ότι εντόπισαν την ανήλικη και βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον.

Να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εύρεση της ανήλικης και για το λόγο αυτό δεν προέβη εγκαίρως στην ενημέρωση των πολιτών, αλλά με καθυστέρηση κάποιων ωρών.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» είχε προβεί σε δημοσιοποίηση γονικής αρπαγής της ανήλικης KIRYAKOVA MINKA, 12 ετών, σε εκτέλεση των υπ’αριθμ.πρωτ.:4117-20/06/2017, 409-22/06/2017 και 54/2017 εισαγγελικών εντολών της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών, που σύμφωνα με τις οποίες, «η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κυριάκοβα Μίνκα για οτιδήποτε χρειαστεί…”.

Όλη η επικαιρότητα