Αχαϊα

Πάτρα: Έβαλε 10.000 ευρώ στα σκουπίδια για τους απατεώνες

Ακούστε το άρθρο

Η άτυχη γυναίκα ταράχτηκε όταν δέχθηκε τηλεφώνημα το πρωί της Κυριακής από μια άγνωστη η οποία της συστήθηκε ως αστυνομικός και της είπε ότι η κόρη της είχε προκαλέσει τροχαίο

Δεν έχουν τελειωμό τα κρούσματα απάτης με τα υποτιθέμενα τροχαία και, παρ’ όλο που η κομπίνα είναι πια γνωστή, οι δράστες εξακολουθούν να βρίσκουν θύματα. Τελευταία που την έπαθε, ήταν μια ηλικιωμένη στην Πάτρα η οποία έδωσε μια περιουσία στους απατεώνες!

Η άτυχη γυναίκα ταράχτηκε όταν δέχθηκε τηλεφώνημα το πρωί της Κυριακής από μια άγνωστη η οποία της συστήθηκε ως αστυνομικός και της είπε ότι η κόρη της είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός μικρού παιδιού και κινδύνευε δήθεν με φυλάκιση. Στη συνέχεια, ζήτησε ένα μεγάλο ποσό με το πρόσχημα ότι θα την βοηθούσε να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

Η ηλικιωμένη αποκάλυψε στην δράστιδα ότι είχε στην άκρη 10.000 ευρώ και εκείνη της ζήτησε να τα βάλει σε μια σακούλα και να τα τοποθετήσει σε έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της. Έτσι κι έγινε, με αποτέλεσμα οι απατεώνες να πάρουν τα «ζεστά» μετρητά και να γίνουν καπνός! Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Όλη η επικαιρότητα