Αχαϊα

Πάτρα: Οι δύο τα ‘πιναν με τον σύζυγο… και ο τρίτος έκανε σεξ με τη γυναίκα του

Ακούστε το άρθρο

Τρεις φίλοι ηλικίας 31, 35 και 36 ετών είχαν συνάψει ερωτική σχέση με παντρεμένη γυναίκα στο χωριό, σύζυγο κτηνοτρόφου. Μάλιστα τα ερωτικά ραντεβού δίνονταν… στο σπίτι της κυρίας και μάλιστα… εκ περιτροπής! Δηλαδή κάθε φορά και ένας! Και επειδή προφανώς δεν «βολεύονταν» μόνο τη μέρα… πήγαιναν και τη νύχτα. Εφαρμόζοντας το εξής κόλπο: Και οι τρεις είχαν γίνει φίλοι (ως συγχωριανοί) με τον άνδρα της… σέξι κυρίας του χωριού οπότε «εναλάσσονταν» στο να τον διασκεδάζουν! Τον «έβγαζαν» στο καφενείο του συγκεκριμένου χωριού ή ακόμη και σε αυτό του διπλανού, και όση ώρα ο τρίτος της παρέας… έβγαζε τα μάτια του με την γυναίκα του κτηνοτρόφου, οι άλλοι δύο… τα ‘πιναν μαζί του!

Μάλιστα ο ένας (ο 36χρονος) είναι και παντρεμένος με παιδιά! Προ ημερών όμως… έγινε το κακό! Ένας 16χρονος γιος κτηνοτρόφου που και αυτός αν και σε εφηβική ηλικία ασχολείται με την κτηνοτροφία, είχε διαπιστώσει το τι συνέβαινε (μικρός ο τόπος κάτι θα ‘χε πάρει το μάτι του) και μπήκε «φουριόζος» μέσα στο καφενείο. Και στο «αυτί» είπε στον απατημένο σύζυγο πως «ενώ εκείνος τα πίνει η γυναίκα του είναι στο κρεβάτι με τον τάδε»! Αυτό ήταν! Πριν καν προλάβει να ντυθεί ο εραστής (τον οποίον προφανώς φρόντισαν να ειδοποιήσουν οι άλλοι δύο) ο σύζυγος είχε φθάσει στο σπίτι του. Με το που βλέπει τον έναν της «ροζ τριάδας»… τον έκανε τουλούμι στο ξύλο! Οσο για την γυναίκα; Δεν ξέρουμε και μεις τι απέγινε!

ΟΙ τρεις φίλοι αποφάσισαν να εκδικηθούν και μάλιστα το επόμενο πρωί κιόλας πήγαν στην στάνη και ξυλοκόπησαν άγρια τον 16χρονο που είχε «καρφώσει» όσα γινόντουσαν στο σπίτι της κυρίας. Μάλιστα το παιδί μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ο πατέρας του ήδη έχει υποβάλλει μηνύσεις κατά των τριών που τον χτύπησαν.

Μαθαίνουμε δε πως ένας εκ των «εραστών» (ο παντρεμένος) τελευταία έχει εξαφανισθεί από το χωριό. Αγνωστες παραμένουν οι σχέσεις του «κερατωμένου» κτηνοτρόφου με την σύζυγό του. Εκτός δηλαδή… από το ξύλο που θα της έριξε, δεν γνωρίζουμε αν έχει προβεί σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα