Αχαϊα

Πάτρα: Η “πανούργα” οικιακή βοηθός, η κάμερα ασφαλείας και τα 20.000 ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, απέσπασε σταδιακά από ηλικιωμένο ζευγάρι, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός 63χρονη Πατρινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η γυναίκα είχε εντοπίσει το σημείο ,όπου οι ηλικιωμένοι – 95χρονος και 85χρονη – είχαν κρύψει τις οικονομίες τους και συχνά πυκνά αφαιρούσε ποσά. Η παράνομη δράση της αποκαλύφθηκε στις 4 Ιουλίου, οπότε τα θύματα διαπίστωσαν κατά την καταμέτρηση των μετρητών πως λείπουν χρήματα.

Ενημέρωσαν συγγενικό τους πρόσωπο και οι υποψίες από την πρώτη στιγμή επικεντρώθηκαν στην οικιακή βοηθό, καθώς ήταν το μόνο πρόσωπο που είχε πρόσβασει στο υπνοδωμάτιο των ηλικιωμένων.

Η απόφαση ήταν να τοποθετηθεί κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο χώρο. Η 63χρονη τη Δευτέρα, κατά την διάρκεια εργασίας καθαρισμού στο υπνοδωμάτιο, εντόπισε την κάμερα και δεν δίστασε να τη ξηλώσει!. Όταν έφυγε από το σπίτι των ηλικιωμένων, συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και κατά την έρευνα, βρήκαν την κάμερα στην τσάντα της.

Πληροφορίες του tempo24.gr, αναφέρουν πως στην κατοχή της οικιακής βοηθού, βρέθηκαν πολλές αποδείξεις από πρακτορείο ΟΠΑΠ, μεταξύ των οποίων και αρκετές με κέρδη που ξεπερνούν τις 3.500 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: tempo24

Όλη η επικαιρότητα