ΕΠΣ Αχαΐας

Πάτρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ποδοσφαιριστής Σπ. Αβράμης – Συγκλονίζει το μήνυμα του αδελφού του

Ακούστε το άρθρο

Σοκ στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πάτρας, από την είδηση της νοσηλείας του 29χρονου ποδοσφαιρή Σπύρου Αβράμη, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ανέβασε πυρετό περασμένη την Πέμπτη. Το Σάββατο μετέβη στο νοσοκομείο, καθώς ο πυρετός επέμενε, χωρίς ωστόσο να διαγνωστεί κάτι σοβαρό.

Με τον πυρετό να επιμένει, ο Σπύρος Αβράμης πήγε ξανά στο ΠΠΝΠ, όπου οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και του είπαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, η υγεία του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, με το πρώτο 48ωρο να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο.

Συγκλονίζει το μήνυμα του αδερφού του, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο:

«Παιχταρά μου όμορφε, πάντα σε θαύμαζα γιατί εχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγωνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου. Μονος σου.Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγωνα, εδώ στο Ριο, στην ΜΕΘ, και είμαστε ολοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιάτι κάνεις καλο παιχνιδι. Οι γιατροί μας λένε πως εισαι Τεράστιος Παίχτης! Δωστα ολα παιχταρα μου, ειναι δικό σου ο αγωνας! Και φέρε ακομα ένα μετάλλιο σπίτι, που μας εχεις φέρει τόσα. Γιατι εισαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητης! Ολες οι προσευχές μας μαζι σου Αδερφε μου. Παρε αυτόν τον αγωνα και γέμισε μας χαρά! Σ’αγαπαω Αδερφε μου.»

Πηγή: patrastimes.gr 

Όλη η επικαιρότητα