Αχαϊα

Πάτρα: Ο Φιορεβάντες Μπακούνης έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου -Προβληματισμός από ανάρτησή του στο facebook- Δείτε τι έγραφε

Ακούστε το άρθρο

Ο Φιορεβάντες Μπακούνης είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην Ανθούπολη. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία. Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί θητείας Ανδρέα Καράβολα, ενώ ήταν για πολλά χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Διατηρούσε επί σειρά ετών μικρή βιοτεχνία με ενδύματα.

Προβληματισμό προκαλεί μια ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook λίγες μόνο ώρες πριν πέσει από το μπαλκόνι και σκοτωθεί.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών. Η ταφή του θα γίνει στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

‘Ηταν παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Ευτύχησε να δει δύο εγγόνια.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία της Ανθούπολης έπεσε ένας ηλικιωμένος στις 3 τα ξημερώματα. Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση ασφάλειας Πατρών

πηγή

Όλη η επικαιρότητα