Αχαϊα

Πάτρα: Ο υπάλληλος της χρονιάς Άγγελος Βώρος μιλά για τα εγκώμια Τσίπρα γι’ αυτόν

Ακούστε το άρθρο
Τον υπάλληλο του ΟΑΕΔ Πάτρας Αγγελο Βώρο συνεχάρη χθες με δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για την πρωτοβουλία του να αναβαθμίσει το πληροφοριακό σύστημα του οργανισμού με αποτέλεσμα να εξοικονομήσει ποσό άνω των 900.000 ευρώ το χρόνο.

Το θέμα είχε αναδείξει πρώτη η «Π» πριν από μια εβδομάδα, με εκτενές ρεπορτάζ για την πρωτοβουλία του κ. Βώρου που αναβάθμισε τα δίκτυα του ΟΑΕΔ με πολλαπλά οφέλη.
Ο Αγγελος Βώρος είναι κάτοχος διπλώματος μάστερ Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναβαθμίσει τον τρόπο σύνδεσης με τεχνολογία ADSL/VDSL IP VPN για όλες τις υπηρεσίες ΚΑΠ2 και ΕΠΑΣ του οργανισμού, στο ιδιωτικό δίκτυο του ΟΑΕΔ η οποία υλοποιήθηκε από τον ίδιο και συναδέλφους του, των Γραφείων Πληροφορικής των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΟΑΕΔ καθώς και της Διεύθυνσης Μηχανογράφησης.

Η «Π» συνομίλησε με τον Αγγελο Βώρο, ο οποίος σχολιάζοντας την δήλωση που έκανε ο Πρωθυπουργός για το πρόσωπό του είπε: «Είναι αυτονόητο ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, να υπάρχει αναγνώριση του έργου μου από τόσο υψηλό επίπεδο, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, και το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που δεν το περίμενα, αλλά είμαι ευχαριστημένος που αυτή η προσπάθεια είχε ένα αίσιο τέλος και που πραγματικά αναγνωρίστηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο”.
Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Όλη η επικαιρότητα