Αχαϊα

Πάτρα: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα

Ακούστε το άρθρο

Αυτοβούλως παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές ο νεαρός οδηγός αυτοκινήτου που το πρωί της Κυριακής, παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα που εκινείτο πεζή μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της επί της οδού Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, είπε στους Αστυνομικούς πως δεν κατάλαβε πως χτύπησε τη γυναίκα και πίστεψε πως έπεσε μόνη της στο σημείο, ενώ στην ερώτηση γιατί ανέπτυξε ταχύτητα και δεν προσέτρεξε σε βοήθεια, δεν έδωσε καμιά απάντηση!

Το ατύχημα συνέβη όταν η άτυχη γυναίκα που νοσηλεύεται σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Πάτρας, επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Σύμφωνα με πηγές το ένα από τα δυο παιδιά της, όταν είδε τη μητέρα του πεσμένη και αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, υπέστη σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους αυτόπτες μάρτυρες να ενημέρωνουν για το περιστατικό την ΕΛ.ΑΣ, χωρίς ωστόσο όμως να έχει προλάβει κάποιος να συγκρατήσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος. Αμέσως από την Αστυνομία, άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού. Μάλιστα οι έρευνες εστιάστηκαν και στις κάμερες παρακείμενων καταστημάτων.

Ο οδηγός με προφορική Εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση.

Όλη η επικαιρότητα