Αθλητισμός Αχαϊα

Πάτρα – Παράκτιοι: Καρέ – καρέ η διάσωση αθλήτριας από τους εθελοντές του ΕΕΣ

Ακούστε το άρθρο

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πατρών, στο πλαίσιο της υγειονομικής και ναυαγοσωστικής κάλυψης των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, που διεξάγονται αυτό το διάστημα στην Πάτρα, επέδειξε για μία ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 αμέσως μετά τον τερματισμό στο μεικτό αγώνισμα του Finswimming Οpen Water Relay δυο χιλιομέτρων SF, ελληνίδα αθλήτρια παρουσίασε έντονα σημάδια κόπωσης και αδυναμία διατήρησης της επίπλευσής της. Η αντίδραση των εθελοντών Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. ήταν άμεση, όπως μας είπε χθες ο Αρχηγός του Σώματος Σαμαρειτών Δημήτρης Χαλιώτης, στο αφιέρωμα του tempo24 για τη συμβολή του Σώματος στους Παράκτιους Αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δύο Ναυαγοσώστες, που κάλυπταν τον αγώνα, ο ένας από σκάφος και ο άλλος από την ακτή, προσέγγισαν την αθλήτρια και με ασφάλεια τη μετέφεραν στην ακτή, αποσπώντας τα ευμενέστατα σχόλια των παρευρισκομένων για την ακαριαία και αποτελεσματικότατη αντίδραση των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.  

tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα