Αχαϊα

Πάτρα: «Πέθαναν» δικηγόρο μέσω μηνυμάτων σε κινητά

Ακούστε το άρθρο

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από τρία εικοσιτετράωρα στην Πάτρα , όπου άγνωστοι μέσω μηνυμάτων που έστελναν σε κινητά πληροφορούσαν συγκεκριμένους πελάτες  γνωστού πατρινού ποινικολόγου πως αυτός στη διάρκεια της νύχτας ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τα κίνητρα των δραστών αυτής της κακόγουστης  φάρσας παραμένουν άγνωστα καθώς και τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτή την ιστορία, καθώς οι αριθμοί μεσώ των οποίων έχουν σταλεί τα μηνύματα δεν ανταποκρίνονται σε κάποια πραγματικά νούμερα κινητών.

Ο δικηγόρος ο οποίος παρουσιαζόταν μέσω των μηνυμάτων τα οποία στάλθηκαν σε πελάτες του, να έχει χάσει τη ζωή του σε τροχαίο, είναι από τους σημαντικότερους ποινικολόγους και με πολύ πελατεία, ενώ υπάρχουν υπόνοιες πως η αποστολή του συγκεκριμένου μηνύματος μπορεί να έχει τη  «ρίζα» της σε υπόθεση την οποία διαχειρίζεται ο συγκεκριμένος νομικός  για την οποία  η πλευρά  με την οποία αντιδικεί με τους πελάτες του ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα.

Όπως και να έχει η προσπάθεια διερεύνησης από όσους είχαν λάβει το σχετικό μήνυμα στο κινητό τους, του τι ακριβώς είχε συμβεί τους έφερε αντιμέτωπους με απίστευτες καταστάσεις καθώς με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να ψάχνουν τι ακριβώς είχε συμβεί .

Αρχικά καλούσαν στο δικηγορικό του γραφείο, όπου διστακτικά   ζητούσαν τον δικηγόρο και περίμεναν να ακούσουν από τη γραμματέα του για το μοιραίο, αλλά έκπληκτοι πληροφορούντο πως  αυτός είναι στα δικαστήρια. Σε δεύτερο χρόνο κάποιοι από τους αποδέκτες του νυχτερινού μηνύματος προσπάθησαν να πληροφορηθούν μέσω άλλων γνωστών τους δικηγόρων αν έχουν ακούσει κάποια φήμη ανάλογη με το περιεχόμενο του μηνύματος που είχαν λάβει , για να πληροφορηθούν πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος  εκείνη την ώρα δίκαζε στα δικαστήρια της Πάτρας.

patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα