Αχαϊα

Πάτρα: Πέθανε στο Βέλγιο ο Ανδρέας Αντωνόπουλος – Νέο δυσβάσταχτο χτύπημα για την οικογένειά του

Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος έσβησε στο Βέλγιο μετά από επιπλοκές από ένα καρκίνωμα που είχε παρουσιάσει προ περίπου δύο μηνών. Τον παρακολουθούσε καθηγητής ιατρικής στο νοσοκομείο του Λέβεν, ωστόσο πριν από μία εβδομάδα, το πρόβλημα επεκτάθηκε με συνέπεια ο Ανδρέας Αντωνόπουλος να καταλήξει.

Ήταν ένας άνθρωπος με σπουδές στο εξωτερικό, πολύγλωσσος (μιλούσε 8 γλώσσες) που από τον περασμένο Οκτώβριο εργαζόταν στο Λουξεμβούργο σε εταιρεία που είχε αναλάβει την τεχνική υποστήριξη στην Ευρωβουλή.

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος αρχικά σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και στη συνέχεια με υποτροφία έκανε σπουδές στην Ιταλία και τη Νορβηγία. Είχε μάλιστα ειδικευτεί στο Ευρωπαικό Δίκαιο σε τομείς που αφορούσαν στο πετρέλαιο. Η μητέρα του, Βάσω Αντωνοπούλου, η οποία βρίσκεται στο Βέλγιο, είπε πως ο Ανδρέας ήταν ένα εκλεκτό παιδί, πως αγαπούσε την Ελλάδα και την Πάτρα αν και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν ερχόταν συχνά και πως είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι 11 ετών.

Ο εκλιπών είχε και μία αδελφή την Μαίρη Αντωνοπούλου. Όλη η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του είναι απαρηγόρητοι και συντετριμμένοι με το θλιβερό νέο. Η κηδεία του, αναμένεται να τελεστεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 11.00 το πρωί στο Βέλγιο όπου και θα ταφεί.

Ήταν ακόμα ένα δυσβάσταχτο χτύπημα στην ιστορική Πατραϊκή οικογένεια Αντωνόπουλου, η οποία επί σειρά δεκαετιών είχε στην ιδιοκτησία της, την παγκοσμίως γνωστή οινοποιία Achaia Clauss. Έτσι, ένα χρόνο και κάτι από το θάνατο του γιατρού Αλέκου Οικονόμου, ο οποίος υπέκυψε το Μάρτιο του 2017, στα 46 του χρόνια, στερώντας το ΕΚΑΒ από τις υπηρεσίες που τόσα χρόνια με αυταπάρνηση και μοναδική αφοσίωση προσέφερε, ήρθε ο θάνατος του Ανδρέα Αντωνόπουλου.

Πηγή: dete.grthebest.gr

Όλη η επικαιρότητα