Αχαϊα

Πάτρα: Πλήρωσε ακριβά τα «ραντεβού» του ο 73χρονος – Ένοχος για παιδική πορνογραφία

Ακούστε το άρθρο

Ενοχος για πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (χάπια), κρίθηκε χθες από το Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, ο 73χρονος που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς βιντεοσκοπούσε στο σπίτι του, τις ερωτικές συνευρέσεις με περιστασιακές συντρόφους του.

Το δικαστήριο ήταν ιδιαίτερα αυστηρό με τον κατηγορούμενο, καθώς του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών, χωρίς αναστολή, αλλά δέχθηκε τη μετατροπή της ποινής σε εξαγοράσιμη, έναντι ποσού 10 ευρώ την ημέρα.

Ωστόσο, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της πληρωμής σε δόσεις και έτσι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Μεταγωγών για να προφυλακιστεί, αν και άσκησε έφεση.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πλήρωσε ακριβά το πάθος του να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές του συνευρέσεις, καθώς σε έναν από τους 99 ψηφιακούς δίσκους που βρήκαν οι αστυνομικοί, είχαν καταγραφεί τα ερωτικά ραντεβού του, με δύο ανήλικες τότε κοπέλες.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε το κατηγορητήριο και όπως ισχυρίστηκε, οι δύο κοπέλες, τού είχαν κρύψει την πραγματική τους ηλικία, όταν τις ρώτησε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι τους είχε ζητήσει την ταυτότητά τους, αλλά του είχαν πει πως δεν την έφεραν μαζί τους.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Όλη η επικαιρότητα