Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος που δέχθηκε γροθιά από συμμαθητή του και του διέλυσε το σαγόνι – Τρώει μόνο πολτοποιημένη τροφή με καλαμάκι!

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση από 19χρονο συμμαθητή του, στο προαύλιο ΕΠΑΛ της Πάτρας, μετά απο λογομαχία που είχαν.

Ο 16χρονος πήρε εξτιήριο από το Νοσοκομείο, όμως ούτε καν μπορεί να φάει. Για ένα περίπου μήνα θα τρώει μόνο με καλαμάκι! Και στη συνέχεια για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα μπορεί να μασήσει και θα τρέφεται με πολτοποιημένη τροφή.

Να σημειωθεί πως η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας έλαβε αμέσως γνώση του συμβάντος, διευκρινίστηκε ωστόσο ότι τον απόλυτο έλεγχο του χειρισμού της περίπτωσης έχει η διεύθυνση του ΕΠΑΛ.

Aτομα του ευρύτερου σχολικού περιβάλλοντος αναφέρουν ότι ο 19χρονος μαθητής αποχώρησε από το σχολικό συγκρότημα αμέσως μετά το περιστατικό και δεν εμφανίστηκε καθόλου τις επόμενες ημέρες στο σχολείο.

Πάντως προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι οι συμμαθητές τους επέλεξαν να παρακολουθούν και να βιντεοσκοπούν τη διένεξη από το να παρέμβουν ή να ενημερώσουν τους καθηγητές.

 

Πηγή: tempo24.news