Αχαϊα

Πάτρα: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του ασφαλιστή Μαρίνου Αγγελόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του 49χρονου ασφαλιστή Μαρίνου Αγγελόπουλου.

Ο εκλιπών εξέπνευσε μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η κηδεία του θα γινει την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφίδναι.

Ο Μαρίνος Αγγελόπουλος, ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Management, δραστηριοποιείτο στην ασφαλιστική βιομηχανία από το 1991, με το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας του ήταν στις τάξεις των Συμβούλων της Alpha Ασφαλιστικής και αργότερα AXA Ασφαλιστικής. Προήχθη σε θέσεις Unit Manager και Agency Manager διευθύνοντας και συγκροτώντας ομάδες Ασφαλιστικών Συμβούλων. Ο ίδιος και οι ομάδες του συγκέντρωσαν πλειάδα διακρίσεων και βραβεύσεων για την ποιότητα και ποσότητα της παραγωγής τους.

Μετά από μία πορεία, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, για περισσότερα από 15 χρόνια ο Μαρίνος Αγγελόπουλος και μία ομάδα εμπειρότατων χρηματοασφαλιστικών στελεχών με μακροχρόνια θητεία στον κλάδο, ένωσαν τις δυνάμεις, την εμπειρία και τις γνώσεις τους προχωρώντας το 2008 στην δημιουργία της Brokerone – Αγγελόπουλος Μαρίνος Ασφαλιστικοί πράκτορες & Συντονιστές Ι.Κ.Ε. – Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις.

Πηγή: pelop.gr

Όλη η επικαιρότητα