Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Στη… φάκα Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών από «χρήστες» αστυνομικούς!

13788_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών το βράδυ της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί υποδυόμενοι τους χρήστες, παγίδευσαν δύο Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών ηλικίας 38 και 37 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποίησαν στο ακέραιο πληροφορία σύμφωνα με την οποία οι δύο Αλβανοί κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με μεθοδικότητα επικοινώνησαν μαζί τους, όπου συμφωνήθηκε η αγορά 15 κιλών κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 13.500,00 ευρώ.


Για τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο Αλβανών κατά τη διάρκεια της αγοροπωλησίας.


Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαπέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 14.058 γραμμαρίων.


Σε έρευνες που ακολουθησαν στις οικίες των δύο αλλοδαπών στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό πόσο των 4.000 ευρώ.


Επίσης κατασχέθηκε το όχημα με το οποίο οι δύο Αλβανοί μετέφεραν την κάνναβη, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα επικοινωνίας για το εμπόριο των ναρκωτικών.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (6/11) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα