Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Στο ψυχιατρείο βιαίως η γυναίκα που είχε επιτεθεί σε υπάλληλο της ΔΕΗ!

mermeka.jpeg
Ακούστε το άρθρο

Tους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για εισαγγελική παραγγελία με την εντολή ψυχιατρικού εγκλεισμού προς τη Χρύσουλα Μέρμελα, την ιδιοκτήτρια καντίνας στο Ρίο που είχε προ ημερών δημιουργήσει επεισόδιο στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, θα αναζητήσει το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος της, Χρήστος Λιαρομμάτης.

Ο κ. Λιαρομμάτης και η πελάτισσά του θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Εισαγγελία διαμαρτυρόμενοι επί τη ουσίας για τον τρόπο με τον οποίο η κυρία Μέρμελα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου.

Όπως εξηγεί στο thebest.gr o Πατρινός δικηγόρος, η κυρία Μέρμελα δέχθηκε κλήση από την Αστυνομία να προσέλθει για μια συμπληρωματική κατάθεση για το πρόσφατο περιστατικό στη ΔΕΗ, όταν όμως μπήκε στο περιπολικό οι Αστυνομικοί την οδήγησαν κατ’ ευθείαν στο ψυχιατρείο. Εκεί όμως ο γιατρός που την εξέτασε διαπίστωσε ότι η γυναίκα «τα έχει τετρακόσια».

«Πρόκειται ξεκάθαρα για προσπάθεια τρομοκρατία. Παλιά, επί Χούντας, καλούσαν τον κόσμο στα Τμήματα για μια “προσωπικήν τους υπόθεση”, τώρα τους καλούν στο… ψυχιατρείο. Φθάνουν σε ακραίους τρόπους για να αντιμετωπίσουν την κοινωνία που την βλέπουν ως εχθρό τους», σχολιάζει ο κ. Λιαρομμάτης.

Όλη η επικαιρότητα