Αχαϊα

Πάτρα: Συγκλονιστικές στιγμές στη δίκη για τη τραγωδία στο λιμάνι (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε η δίκη για το τροχαίο στο λιμάνι της Πάτρας που στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους!

Ο κατηγορούμενος είναι παρών στη δίκη, ενώ αυτή την ώρα καταθέτει ο πατέρας του άτυχου Ανδρεα – Αλεξη. Ο τραγικός πατέρας ζήτησε από το δικαστήριο να του δώσει την άδεια, να συναντήσει τον κατηγορούμενο, γιατί όπως είπε εδώ και 1,5 χρόνο δεν το έχει γνωρίσει. Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ακολούθησε συγκλονιστική στιγμή. Τον κοίταξε και του έδειξε τη φωτογραφία του παιδιού του.

Το συμβάν είχε συγκλονίσει την Πάτρα, αλλά και το πανελλήνιο, με τον πνιγμό τριών νέων παιδιών, τριών φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο μώλο της Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι της αχαικής πρωτεύουσας.

Όπως έγραψε και προχθές το tempo24.gr, η υπόθεση έρχεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, μετά την αναβολή που πήρε τον περασμένο Δεκέμβριο 2016, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και έτσι ορίστηκε νέα δικάσιμος.

Σεβασμό στη μνήμη των τριών παιδιών που πνίγηκαν, ζήτησε δηλώσεις της η μητέρα της 23χρονης Ρεγγίνας Ζαπάντη, ενός από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος το παλιό λιμάνι της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η τραγική μητέρα κατηγόρησε το συνήγορο υπεράσπισης του 25χρονου κατηγορούμενου για τη στάση του προς τα τρία παιδιά, ενώ έκανε λόγο για «βλακώδη επιχειρήματα» που χρησιμοποιεί στην υπεράσπισή του.

Πηγή: patrastimes, tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα