Αχαϊα

Πάτρα: Συγκλονιστικό! Πολύτεκνη μητέρα έστειλε με το παιδί της σημείωμα στο σχολείο του – “Σας εκλιπαρώ, βοηθήστε μας… Δεν έχουμε να φάμε” (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Δύο σημειώματα – γροθιά στο στομάχι, εστάλησαν σε σχολείο στις νότιες συνοικίες της Πάτρας.

Η πολύτεκνη ανάπηρη μητέρα έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης του συγκεκριμένου σχολείου με διαφορά μιας ημέρας, με το πεινασμένο παιδί της. Στα σημειώματα εκλιπαρεί για βοήθεια προκειμένου να μπορέσει να ψωνίσει τρόφιμα για να ζήσουν. Τα σημειώματα συγκλόνισαν τη σχολική κοινότητα με τους καθηγητές να κινητοποιούνται άμεσα. Ήδη έχουν γίνει αναρτήσεις στα social media, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα από συμπολίτες που θέλουν να συνδράμουν.

Διαβάστε τα σημειώματα:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ:

«Καλημέρα συγνώμη για την ενόχληση δεν μπορώ να έρθω επειδή λόγω με το πρόβλημά μου δώστε στον …… (το όνομα του μαθητή) ότι μπορείτε σε χρήματα για να πάω να ψωνίσω γιατί δεν έχω τίποτα ξέρω είναι δύσκολα για όλους αλλά δεν έχω τίποτα…ό,τι μπορείτε δώστε, ό,τι μπορείτε να ψωνίσω»

………………………………………………………………………………

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡO:

«Καλημέρα έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα γι’ αυτό δεν είχε έρθει ο … (το όνομα του μαθητή) Μας κόψανε το ρεύμα και δεν έχω να μαγειρέψω και έψαχνα για φαγητό για τα παιδιά αν μπορείς ό,τι μπορείς βέβαια να με βοηθήσετε για τα παιδιά να πάρω κάτι να φάνε χωρίς να θέλει μαγείρεμα ό,τι μπορείτε δώστε το στον … ό,τι μπορείτε».

Tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα