Αχαϊα

Πάτρα: Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 53, 31 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους ενήργησαν έλεγχο στον 31χρονο, όπου βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε πενήντα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, καθώς και το χρηματικό ποσό των εβδομήντα πέντε ευρώ.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς 193 συσκευασίες λαθραίου καπνού των πενήντα γραμμαρίων, συνολικού βάρους 9.650 γραμμαρίων, καθώς και ακόμη 1.530 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατείχε με τους δυο συνεργούς του στην οικία όπου διέμεναν στην Πάτρα.

Οι δυο συνεργοί του 31χρονου, ηλικίας 53 και 17 ετών εντοπίστηκαν κοντά στην οικία τους, όπου και συνελήφθησαν, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα